Hronika

Sukob banjalučkih advokata tokom sudskog uviđaja

Sukob banjalučkih advokata tokom sudskog uviđaja
Foto: Arhiva / Ilustracija | Sukob banjalučkih advokata tokom sudskog uviđaja

BANJALUKA - Prilikom vršenja sudskog uviđaja u banjalučkom naselju Dragočaj došlo je do sukoba dvojice banjalučkih advokata, a u sukob se umiješao i sin jednog od njih te je regovala policija koja ga je uhapsila, saznaju "Nezavisne".

Naime, kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka policija je u petak uhapsila D.P. za kojeg se sumnja da je počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje zadavši više udaraca u glavu osobi čiji su inicijali M.R.

"Tog dana je u 12.15 časova prijavljeno da je banjalučkom naselju Dragočaj tokom vršenja sudskog uviđaja u vezi sa uzurpacijom zemljišta došlo do naguravanja između lica čiji su inicijali M.R. i J.P, nakon čega je osumnjičeno lice D.P. zadalo više udaraca licu M.R. u predjelu glave, usljed čega je ono palo na tlo i zadobilo tjelesne povrede", navedeno je u saopštenju.

Protiv M.R. i J.P. biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad.

"O navedenom djelu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu nasilničko ponašanje, te da protiv D.P. bude dostavljen izvještaj u redovnoj proceduri", naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije