Hronika

Sumnjiva smrt mlade žene pronađene u kući u Vlasenici

Sumnjiva smrt mlade žene pronađene u kući u Vlasenici
Foto: Arhiva/Ilustracija | Sumnjiva smrt mlade žene pronađene u kući u Vlasenici
Ljiljana Radić Ljiljana Radić

VLASENICA - Tijelo Vlaseničanke Darijana S. (39) pronađeno je u svojoj kući u tom mjestu, a nakon što je ljekar ustanovio da na tijelu postoje povrede, dežurni tužilac zatražio je obdukciju tijela kako bi se ustanovilo ima li u smrti ženen elemenata krivičnog djela, potvrđeno je "Nezavisnim".

Za sada nije poznato kakve su povrede u pitanju i detalji će biti poznati nakon obdukcije.

Naime, Policijska stanica Vlasenica, juče oko 18,05 časova, zaprimila je prijavu od S.V. iz Vlasenice, da je u porodičnoj kući u pronađeno beživotno tijelo  D.S. 

"Nakon zaprimljene prijave su postupili policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, koji su izašli na lice mjesta i nakon toga pozvali hitnu pomoć Doma zdravlja Vlasenica. Na licu mjesta bio je prisutan i doktor Doma zdravlja Vlasenica, koji je potvrdio smrt navedenog lica nakon izvršenog pregleda tijela lica D.S., ali se nije mogao izjasniti o uzroku smrti", navode iz Policijske uprave Zvornik.

Navode da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, koji je naložio vršenje obdukcije, kao i sve druge zakonom propisane mjere i radnje koje će se preduzimati po njegovim instrukcijama i nadzorom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije