Hronika

Supruzi biznismena ukrali 15.000 KM

Supruzi biznismena ukrali 15.000 KM
Foto: N.N. | Supruzi biznismena ukrali 15.000 KM

BIJELJINA - Policija traga za lopovima koji su u utorak naveče u Bijeljini razbili staklo na renou Žakline Ćosović, supruge vlasnika lanca lokalnih marketa "LS Commerce", te ukrali oko 15.000 maraka.

Saznaju to "Nezavisne" nezvanično, a po našim izvorima u pitanju je pazar iz više trgovina, koji ona kupi svaki dan u večernjim satima.

Iz "LS Commerca", uprkos pokušajima, izjavu juče nismo uspjeli dobiti, a iz Policijske uprave Bijeljina saopštili su da su zaprimili prijavu, te da je istraga u toku.

"Oštećena je prijavila da su joj nepoznata lica na njenom automobilu, koji je bio parkiran u Bijeljini, razbila desno staklo na suvozačevoj strani te ukrala novac iz vozila", saopšteno je iz PU Bijeljina.

Na mjesto događaja odmah su po prijavi izašli policajci, te izvršili uviđaj. O svemu je obaviješteno i nadležno tužilaštvo. Slučaj je okvalifikovan kao teška krađa.

Izvor "Nezavisnih" iz Bijeljine ističe da se pretpostavlja da iza krađe stoji neko ko je bio upućen u kretanja Ćosovićeve. Na to, kako dodaje naš sagovornik, upućuje više detalja.

"Očigledno su upratili kada je ostavila pazar u automobilu, a zatim, u strogom centru Bijeljine, pokupili pare iz njenog vozila", rekao je sagovornik "Nezavisnih".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije