Hronika

Sušić: Još nije pronađen nož kojim je ubijen Saša Kulišić

Sušić: Još nije pronađen nož kojim je ubijen Saša Kulišić
Foto: N.N. | Sušić: Još nije pronađen nož kojim je ubijen Saša Kulišić

DOBOJ - Nož kojim je 31. januara ubijen Saša Kulišić (45) još uvijek nije pronađen, potvrdio je Dragan Sušić, načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj.

"Potraga za hladnim oružjem kojim je usmrćen vršena je na svim pravcima kretanja osumnjičenih", naveo je Sušić.

Dodaje da je, između ostalog, vršena pretraga korita rijeke Spreče, ali i druge lokacije kojima su se tokom izvršenja krivičnog djela kretali osumnjičeni.

Na naše pitanje da li su osumnjičeni otkrili gdje su bacili nož, on je odgovorio "za sada nisu".

"Nož kojim je izvršeno krivično djelo za sada nije pronađen, znači i dalje se traga za njim... Traži se na svim mjestima gdje je moguće, na pravcima kretanja osumnjičenih nakon izvršenja krivičnog djela. Vi ste propratili onaj dio oko rijeke Spreče, a svakako se traži i na drugim mjestima gdje bi se moglo doći do noža, kao sredstva izvršenja", kazao je Sušić.

Od ubistva je prošlo 15 dana, a iako Dobojlije komentarišu da je u ovom slučaju zavladalo zatišje, Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, navodi da rade punom parom.

"Mi možda sada imamo i više aktivnosti nego tada što smo imali, znaci vršimo konstantno vještačenja svih tragova koji su pronađeni i u vozilima i u kućama gdje smo vršili pretrese. Evo, imaćemo i neka vještačenja vozila još dodatno u Banjaluci gdje prevozimo vozila odavde iz Doboja. Takođe radili smo vještačenje i uzimanje uzoraka krvi, izvodili smo ih iz pritvorskih jedinica, tako da mi svakodnevno preduzimamo te aktivnosti da bi zadokumentovali to krivično djelo", izjavio je Radinković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije