Hronika

Pratite nas na Google news

Tijana Ajfon negirala krivicu

Tijana Ajfon negirala krivicu
Foto: Screenshot/YouTube | Tijana Ajfon negirala krivicu
Ljiljana Radić

SARAJEVO - Tijana Maksimović (28) iz Rume, poznata kao starleta Tijana Ajfon, koja je uhapšena prošle sedmice u akciji "Kristal" u Suvom Polju kod Bijeljine negirala je krivicu da je učetvovala u organizovanju prostitucije.

Naime, kako mediji prenose, tokom saslušanja u Tužilaštvu i Sudu BiH straleta je tvrdila da je ona samo na poziv došla na žurku.

Podsjećamo da su Zlatanu Ćuku, Milisavu Tomiću, Siniši Periću, Vladanu Kakući,  te Željku Vujiću koji su hapšeni u akciji , izrečene mjere zabrane, kao i Srđanu Šojiću, osumnjičenom da je straletu i djevojke koje je povela na zabavu, ilegalno prevezao preko Save.

Uhapšene u akciji "Kristal" Tužilaštvo BiH tereti za udruživanje radi činjenja krivičnih djela u vezi sa navođenjem na međunarodnu prostituciju, krijumčarenje osoba i omogućavanje u uživanju opojnih droga.

U središtu skandala našli su se i srpska manekenka Sofija Gačić, koja je prijateljica starlete Tijane Ajfon i Slovenac Slavko Vinčić,  poznati  fudbalski sudija koji je tvrdio da se na zabavi našao slučajno nakon sastanka sa nekim poslovnim partnerima  te da mnoge prisutne nije poznavao. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije