Hronika

Pratite nas na Google news

Tijana Ajfon stigla u Sud BiH

Tijana Ajfon stigla u Sud BiH
Foto: Arhiva | Tijana Ajfon stigla u Sud BiH
N.N.

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon, stigla je u Sud BiH kako bi se izjasnila o krivici po optužnici Tužilaštva za krivično djelo navođenja na prostituciju.

Podsjetimo, optužena se trereti da je, krajem maja 2020. godine, podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda, G. S. i S. P. da u cilju pružanja seksualnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, na područje grada Bijeljine, te da na privatnoj zabavi, pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 evra.

Kako se navodi u optužnici, Maksimovićeva je zajedno sa navedenim osobama, dana 27. maja za vrijeme trajanja pandemije Kovid-19, ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, Pripadnici MUP-a Republike Srpske, dolaskom na navedenu lokaciju prekinuli su održavanje zabave, te uhapsili navedene osobe.

Optužena se tereti da je sa umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dvije osobe, strane državljanke, na pružanje seksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo. 

(Avaz.ba)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije