Hronika

Tijelo Slađane Guduraš prevoze u RS

Tijelo Slađane Guduraš prevoze u RS
Tijelo Slađane Guduraš prevoze u RS

SRBAC, SREMSKA MITROVICA - Tijelo Srpčanke Slađane Guduraš, koja je u utorak pronađena mrtva u slupanom golfu u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin, trebalo bi da bude prevezeno iz Srbije u Srbac, njen rodni grad, potvrdio nam je Zoran Makivić, dugogodišnji prijatelj nastradale djevojke.

"Sredio sam sve papire koji su potrebni da bi bilo prevezeno tijelo, jer i sami znate da je komplikovano zbog toga što je nastradala u drugoj državi. Ukoliko sve bude u redu, u petak bi trebalo da bude dovezena u Srbac, a u subotu bi bila obavljena sahrana", kazao nam je Makivić.

Ponovio je da je ogorčen na rad institucija u BiH i Srbiji, jer, kako kaže, policija još nije zvanično obavijestila Jelku Pantić, Slađaninu majku, o njenoj smrti.

"Razočaran sam, ne znam koji je cilj institucija da ovoliko odugovlače obdukciju i vještačenje.  Mi hoćemo samo da dostojno sahranimo Slađu, jer je ona to zaslužila", istakao je njen prijatelj.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici i juče su nam rekli da im još nije dostavljen nalaz obdukcije tijela nastradale djevojke.

Nestanak ove djevojke je, podsjetimo, prošle sedmice prijavljen policiji, nakon čega je pokrenuta potraga, a tek u utorak se saznalo da je ona krenula u Beograd te da je prešla srbijansku granicu i ušla u susjednu zemlju, a što su snimile nadzorne kamere Granične policije BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije