Hronika

Tijelo starca iz Sarajeva pronađeno kod Rogatice

Tijelo starca iz Sarajeva pronađeno kod Rogatice
Foto: N.N. | Tijelo starca iz Sarajeva pronađeno kod Rogatice

ROGATICA - Tijelo osamdesetčetvorogodišnjeg Ibre K. iz Sarajeva pronađeno je u oko 11 metara dubokom kanalu pored puta u mjestu Kukavice, opština Rogatica, gdje je sletio vozilom dačija sandero, nakon što mu je, prema preliminarnim rezultatima istrage, stalo srce.

Policijskoj stanici Rogatica, 19. septembra, oko 16.10, prijavljeno je da se ispod magistralnog puta Rogatica - Sastavci, u suvom koritu za oborinske vode, na velikoj dubini nalazi vozilo.

"Policajci su izašli na lice mjesta i zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i sudskim vještakom izvršili uviđaj te je utvrđeno da je vozač I.K., koji je upravljao vozilom, sletio s kolovoza u suvo korito", saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Dežurni tužilac naredio je obdukciju tijela, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Izvori "Nezavisnih novina" kažu da sve ukazuje na to da je do tragedije došlo usljed srčanog zastoja kod nesrećnog starca.

"On je 17. septembra išao u posjetu prijatelju. Nije poznato kada se tačno dogodila tragedija. Utvrđeno je, međutim, da je vozilom prešao u suprotnu traku, udario u ivičnjak i survao se u duboki kanal, a zatim se vozilo prevrnulo na krov. Nesrećni starac je imao povrede na tijelu, a sve ukazuje na to da je sletio usljed srčanog zastoja", kažu sagovornici "Nezavisnih".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije