Hronika

Tinejdžer iz Rusije nestao na putu iz Novog Sada prema BiH, trag mu se gubi u Banjaluci

Tinejdžer iz Rusije nestao na putu iz Novog Sada prema BiH, trag mu se gubi u Banjaluci
Foto: Privatna arhiva/Telegraf | Tinejdžer iz Rusije nestao na putu iz Novog Sada prema BiH, trag mu se gubi u Banjaluci

Artem Aleksejevič Popov (18) nestao je 12. februara kada je otišao u BiH.

Kako njegova majka kaže za Telegraf.rs, Artem je posljednji put viđen na autobuskoj stanici u Banjaluci, a od tada mu se gubi svaki trag.

Artem je iz Rusije prvo stigao za Novi Sad, a onda je prema informacijama koje je porodica dobila od policije 10. februara 2024. godine prešao granični prelaz Rača i ušao u Bosnu i Hercegovinu. Kako navodi njegova majka, poslednji put viđen je u Banjaluci.

"Moj sin poznat je i kao Vlajko. Poslednji put viđen je na autobuskoj stanici u Banjaluci i od tada mu se gubi svaki trag. Pasoš nije registrovan od 10. februara, što znači da se najvjerovatnije i dalje nalazi u BiH. Nepoznato je gdje je otišao, možda u Sarajevo ili Mrkonjić Grad. Tečno govori ruski i srpski jezik", pojašnjava ona za portal Telegraf.

Artem je visok 190cm, mršav je i ima smeđe oči i kosu. Prepoznatljiv je i po brkovima i bradi. Porodica nema informacije o tome šta je imao na sebi kada je viđen posljednji put, ali moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da pozovu policiju u BiH ili u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije