Hronika

Tojota probila ogradu mosta i zaustavila se na krovu u rijeci

Tojota probila ogradu mosta i zaustavila se na krovu u rijeci
Foto: Vatrogasci Prijedor | Tojota probila ogradu mosta i zaustavila se na krovu u rijeci

PRIJEDOR - U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Prijedor - Banjaluka, u mjestu Kamičani, prilikom slijetanja tojote RAV4 kojom je upravljao Hilmija B. (71) iz Prijedora teže je povrijeđena ženska osoba, suvozač u automobilu.

Kako nezvanično saznaje infoprijedor.ba, ona je zadobila lom ruke. Po nju i vozača došla su dvoja kola hitne pomoći i odvezla ih u pravcu prijedorske bolnice. Oboje su bili u svjesnom stanju, mada na vazdušnim jastucima ima tragova krvi. Stepen povreda vozača i suvozača Toyote za sada nije poznat, a uviđaj na licu mjesta obavljaju policijski službenici PS za bezbjednot saobraćaja PU Prijedor, nakon čega će biti poznato i više detalja o ovoj nezgodi.

Stigli su i vatrogasci koji su pozvani kako bi teško povrijeđenu ženu, koja je ostala zaglavljena u automobilu, izvukli van.

Inače tojota je išla iz pravca Banjaluke. U jednom trenutku iz nepoznatih razloga zaplesala je na cesti, nakon čega je udarila u ogradu mosta i od siline udara potrgala desetak metara ograde i zaustavila se na krovu u rijeci.

Kako je za infoprijedor.ba potvrdila Zvezdana Alendarević, portparol PU Prijedor, nezgoda je prijavljena u 13.20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije