Hronika

Traktor se prevrnuo, vozaču nije bilo spasa

Traktor se prevrnuo, vozaču nije bilo spasa
Foto: Arhiva | Traktor se prevrnuo, vozaču nije bilo spasa

VELIKA KLADUŠA - Š.R. (66), smrtno je stradao u večernjim satima proteklog četvrtka u selu Ponikve, nadomak Velike Kladuše, kada se prevrnuo traktor kojim je upravljao.

"Policijska stanica Velika Kladuša zaprimila je u protekli četvrtak oko 21.40 sati telefonski poziv od građanina koji je na putu u pomenutom selu uočio prevrnut traktor. Policijska patrola koja je upućena evidentirala je kako je radna mašina sletjela s puta u jarak. Dolaskom hitne pomoći, ustanovljeno je kako je smrt nastupila trenutno i za vozača nije bilo spasa. Mrtvozornik je utvrdio kako je na tijelu unesrećenog došlo do višestrukih preloma rebara i kičme, o svemu je obaviješteno Tužilaštvo USK koje je naložilo da se tijelo preveze i obavi obdukcija kako bi se ustanovili detaljni uzroci nastupanja smrti“, istakao je Beganović.

Iz policije su nam potvrdili kako se u proteklih nekoliko godina dogodilo više nesreća sa smrtnim ishodom ili povređivanjem u kojima su sudjelovali traktori ili radne mašine. Veliki broj takvih vozila, kako su istakli, bila su neispravna ili nisu prošla obavezan tehnički pregled.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije