Hronika

Travničani obili dvije prodavnice u Višegradu

Travničani obili dvije prodavnice u Višegradu
Foto: N.N. | Travničani obili dvije prodavnice u Višegradu

FOČA - Troje lica iz Travnika uhapšeno je zbog sumnje da su u Višegradu obila dvije prodavnice iz kojih su odnijela više boksova cigareta vrijednih 10.000 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Saradnjom policije iz Višegrada iz Travnika uhapšeni su muškarci čiji su inicijali D.A. /27/ i H.Z. /24/ i žena D.A. /22/, a za četvrtim osumnjičenim DŽ.A. /28/ još se traga, navodi se u saopštenju.

Radnici trgovinskih radnji "Adrija" i "Palma" iz Višegrada prijavili su policiji u petak, 15. marta, u 6.15 časova, da su nepoznata lica nasilno ušla u objekte iz kojih je odneseno više boksova raznih vrsta cigareta.

Višegradska policija je operativnim radom došla je do saznanja da postoji osnov sumnje da su krađu počinila četiri lica iz Travnika, trojica muškaraca i jedna žena, pa je u saradnji sa tamošnjom policijom slobode lišeno troje osumnjičenih, a u Novom Travniku je izvršen pretres više lokacija koje koristi osumnjičeni muškarac D.A.

Osumnjičeni su saslušani i o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, područne kancelarije Višegrad, koji je naložio da se dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije