Hronika

Tri djevojke poginule, dvoje teško povrijeđeno na Sarajevskoj zaobilaznici

Tri djevojke poginule, dvoje teško povrijeđeno na Sarajevskoj zaobilaznici
Foto: N.N. | Tri djevojke poginule, dvoje teško povrijeđeno na Sarajevskoj zaobilaznici

SARAJEVO - Sedamnaestogodišnja djevojka preminula je od posljedica povreda koje je zadobila u jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Sarajevo-Zenica u mjestu Butile, u kojoj su na licu mjesta stradale osamnaestogodišnjakinja i jedno sedamnaestogodišnje lice, a još dva lica su teško povrijeđena.

U Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo od posljedica zadobijenih povreda preminula je djevojka čiji su inicijali O.L. /17/. Ona je preminula sinoć u 20.05 časova dok joj je ukazivana ljekarska pomoć, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče u 18.25 časova, na licu mjesta poginula je osamnaestogodišnjakinja čiji su inicijali I.A. iz Sarajeva i N.N. /17/ iz Sarajeva.

Tom prilikom teške tjelesne povrede, opasne po život, zadobila je i osmanaestogodišnja O.A. i dvadesetogodišnji vozač čiji su inicijali E.A. I djevojka i mladić su, takođe, iz Sarajeva. Oni su zadržani na liječenju u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Svi oni bili su u automobilu "bmv iks pet" koji je juče udario u zaštitnu metalnu ogradu i stub pored kolovoza.

Iz policije navode da je riječ o neregistrovanom vozilu koje je imalo različite registarske oznake na prednjem i zadnjem dijelu.

Tijela stradalih prevezena su u prosekturu "Bare", gdje će, po narađenju tužioca, biti obavljena obdukcija.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo zajedno sa dežurnim tužiocem kantonalnog tužilaštva koji je rukovodio uviđajem.

Vezane vijesti:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije