Hronika

Tri hapšenja na graničnim prelazima

Tri hapšenja na graničnim prelazima
Tri hapšenja na graničnim prelazima

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su tri lica za kojima su raspisane potjernice.

Na Graničnom prelazu Gradiška juče je uhapšen državljanin BiH čiji su inicijali V.E. /27/, nakon što je graničnom kontrolom utvrđeno da je za njim Opštinski sud Mostar raspisao potjernicu zbog teške krađe.

Ovo lice kontrolisano je prilikom ulaska u BiH u vozilu francuskih registarskih oznaka i jutros je predato službenicima Sudske policije Posavskog kantona, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su sinoć na Aerodromu Sarajevo državljanina BiH čiji su inicijali R.A. /35/, koga Opštinski sud Visoko potražuje zbog krivičnih djela nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti i otuđenje tuđe stvari.

R.A. je uhapšen tokom granične kontrole putnika na letu iz LJubljane i danas će biti predat nadležnom sudu na dalje postupanje.

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik uhapsili su 26. jula na prelazu Šepak državljanina Srbije čiji su inicijali K.B. /22/ koga potražuje Interpol Visbaden zbog oružane pljačke.

Lice je kontrolisano na ulazu u BiH u autobusu, koji saobraća na relaciji Niš - Banjaluka i predato je službenicima policije Suda BiH na dalje postupanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije