Hronika

Tri lica poginula u dvije saobraćajne nesreće

Tri lica poginula u dvije saobraćajne nesreće
Foto: Ilustracija | Tri lica poginula u dvije saobraćajne nesreće

BANJALUKA - Tri lica su poginula u dvije saobraćajne nesreće koje su se dogodile na području opština Mrkonjić Grad i Čelinac.

Motociklista Milan Cvijanović (45) iz Banjaluke poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Jajce u mjestu Bočac, koja se dogodila juče u 18.25 časova, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovao je autobus autoprevoznika "Globturs", kojim je upravljao Jako Škoro (62) iz Livna.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Tanja Mrđa sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

Tužilac je naredila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti ove saobrađajne nesreće, a naređena je i obdukcija tijela stradalog u Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 19.40 časova na pružnom prelazu u mjestu Gornji Vijačani, opština Čelinac, poginuli su Željka Borojević (29) i Dušan Božić (50), oboje iz Banjaluke, koji su se nalazili u automobilu golf.

Automobil golf je na pružnom prelazu udario teretni voz koji je saobraćao na relaciji Banjaluka-Doboj.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Tanja Mrđa zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Čelinac.

Tužilac je naredila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti ove saobrađajne nezgode, a naređena je i obdukcija tijela stradalih u Zavoda za sudsku medicinu Srpske. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije