Hronika

Tri mladića iz Tešnja pala zbog krađa starih golfova

Tri mladića iz Tešnja pala zbog krađa starih golfova
Foto: Ustupljena fotografija | Tri mladića iz Tešnja pala zbog krađa starih golfova

TESLIĆ, TEŠANJ - Zbog sumnje da su u proteklim mjesecima učestvovali u krađi vozila, policija je uhapsila trojicu mladića iz Tešnja, na čijoj meti su, kako ih terete, uglavnom bili stari golfovi 2.

Kako ističu naši izvori, "pali" su  Nedim Buljubašić (22), Emrah Ahmetović Sprečak (22) i Mevludin Hasanbašić (23).

Najprije su pripadnici Policijske stanice Teslić u utorak uhapsili dvojicu dvadesedvogodišnjaka,  koji su osumnjičeni da su istog dana u Maglaju ukrali golf 2, a ukradeno vozilo je pronađeno.

"Na osnovu zahtjeva Policijske stanice Doboj 1, juče su na području Tešnja pripadnici lokalne policijske uprave uhapsili Hasanbašića. Za njega se sumnja da je zajedno sa Buljubašićem na području Doboja ukrao tri golfa 2, i to  23. i 24. novembra, te 18. decembra prošle godine", rekli su policijski izvori.

Osim toga, za Buljubašića se sumnja da je u avgustu 2021. godine na području Teslića ukrao golf 2.

"Osim toga, za Buljubašića i Hasanbašića se sumnja da su zajedno tokom novembra 2021. godine u Tesliću ukrali pasat", rekli su izvori bliski policiji.

Sumnja se da su ukradena vozila uglavnom završavala na auto-otpadima. Nad osumnjičenima je juče izvršena kriminalistička obrada nakon koje će dvojica uz izvještaj biti predati Okružnom javnom tužilaštvu Doboj.

Policija, kako tvrde naši izvori, provjerava da li se oni, eventualno, mogu dovesti u vezu sa još nekim sličnim krađama.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije