Hronika

Osumnjičeni za fizički napad u kafiću u Prnjavoru

Osumnjičeni za fizički napad u kafiću u Prnjavoru
Foto: Ilustracija | Tri osobe uhapšene zbog sumnje za fizički napad u kafiću u Prnjavoru

PRNJAVOR - S.S., S.B. i B.R. uhapšeni su juče u Prnjavoru zbog sumnje za nasilničko ponašanje, odnosno za fizički napad u ugostiteljskom objektu u ovoj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Naime, oštećeni je juče oko 16,35 časova prijavio da su ga fizički napale tri nepozanate osobe u ugostiteljskom objektu. Potom se navedena trojka uputila do skladišta objekta te fizički napala vlasnika. Iz skladišta su ukrali sjekiru te je stavili u automobil golf kojim je upravljao S.S.

"Lica su alkotestirana kojom prilikom je utvrđeno kod lica S.S. 1,35 g/kg, kod lica B.R. 2,15 g/kg i lica S.B. 2,04 g/kg alkohola u organizmu. Od lica S.S. je oduzeta sjekira", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Protiv B.R. biće podnešen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija nadležnom sudu, jer je vrijeđao i ometao policijske službenike prilikom vršenja službenih radnji.

Sva trojica se sumnjiče da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje. 

O navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda Prnjavor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije