SP Qatar 2022.

Hronika

Trostruki ubica tražio fratra, pa se predao

Trostruki ubica tražio fratra, pa se predao
Trostruki ubica tražio fratra, pa se predao
N.N.

LIVNO - Trostruki ubica Anto Niče /35/ iz Livna, koji je bio u bjekstvu, rano jutros zakucao je na vrata porodične kuće poznanika u selu Komorani u opštini Livno i tražio da mu se dovede fratar, a nakon toga odlučio da se preda, saznaje Srna od izvora bliskih istrazi.

Vlasnik kuće je oko 7 časova pozvao policiju, koja je Ničea oko 8 časova uhapsila bez otpora.

Niče je u mjestu Suhača kod Livna u petak naveče nožem ubio majku, gluhonijemog brata i njegovu suprugu, potvrdio je za "Bljesak" portparol MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.

"Nakon što je lociran u jednoj kući, počinitelj trostrukog ubojstva se bez ikakvog otpora predao službenicima policije", rekao je Vrdoljak.

Niče je, prema njegovim riječima, priveden u službene policijske prostorije gdje će tokom dana nad njim biti izvršena kriminalistička obrada. Naime, za Ničom se tragalo od petka naveče nakon što je zadnji put viđen kod obližnje benzinske pumpe na putu prema Livnu.

U blizini mjesta zločina ostavio je svoju krvavu košulju i tenisice.

Ne znaju se motivi zašto je Niče nasrnuo na 66-godišnju majku L.N, bratovu suprugu 44-godišnju S.N, rođenu u Šibeniku, i 46-godišnjeg brata M.N, koji je preminuo na putu iz Livna za KBC Split, četiri sata nakon ranjavanja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije