Hronika

Tuče u kafani i na ulici u Banjaluci, dvojac završio na UKC RS

Tuče u kafani i na ulici u Banjaluci, dvojac završio na UKC RS
Foto: Arhiva | Tuče kafani i na ulici u Banjaluci, dvojac završio na UKC RS

BANJALUKA - Policija sumnjiči V.Š. iz Banjaluke da je u ugostiteljskom objektu u naselju Obilićevo u tom gradu napao muškarca i nanio mu povrede glave.

Naime,  policiji je slučaj prijavljen u nedjelju oko 3.10 časova, a oštećeni je naveo da ga je napao nepoznat muškarac te mu je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS) u Banjaluci.

Policija je juče u toku istrage identifikovala V.Š. i izvršila  kriminalističku obradu zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

"U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će protiv navedenog lica, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", navode iz policije.

Osim toga službenici Policijske uprave Banjaluka, noćas su neposredno nakon prijave, identifikovali su i uhapsili D.J. iz Čelinca i M.V. iz Banjaluke, zbog sumnje da su pijani napali muškarca u centru Banjaluke.

Terete ih da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda.

"Naime, nadležnoj policijskoj stanici, oko 00,10 časova, oštećeni je prijavio da je fizički napadnut od nepoznata dva muškarca u ulici Srpska u Banjaluci, uslijed čega je zadobilo tjelesne povrede u predjelu glave i noge", navode iz policije.

Oštećenom je takođe ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"D.J. i M.V. su podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod lica D.J. utvrđeno prisustvo od 2,30 promila, a kod lica M.V. 2,14 promila alkohola u organizmu. U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će protiv navedenih Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu", navode iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije