Hronika

Tužan Božić u Gradišci: Prijatelji se opraštaju od stradalog mladića

Tužan Božić u Gradišci: Prijatelji se opraštaju od stradalog mladića
Foto: Facebook | Tužan Božić u Gradišci: Prijatelji se opraštaju od stradalog mladića

GRADIŠKA - Brojni prijatelju putem društvene mreže Facebook opraštaju se danas na Božić od Radeta Lisice (25) iz Gradiške, koji je jutros smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći.

"Pa dokle, Bože, više, dokle!!? Do kada mi misliš oduzimati drage osobe. Kada si krenuo prišao si meni i pitao me jesam li gladna, kamo sreće da sam išla s tobom, možda se ovo ne bi desilo, možda bi išli zajedno na Uranak, kako smo se dogovorili. Sutra sam trebala s tobom ići po vizu za Sloveniju… Nek' te čuvaju anđeli kad ja već nisam uspjela.. i nisam ti noćas uspjela odgovoriti, volim i ja tebe", navedeno je na profilu djevojke Jovane Price.

I drugi prijatelji pridružili su se oproštaju uz riječi: "Počivaj u miru, prijatelju naš. Prerano si otišao",  "Neka te anđeli čuvaju" i "Nebo je dobilo još jednog anđela".

Podsjećamo, Rade Lisica (25) je poginuo, a tri lica su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u gradiškom mjestu Nova Topola.

Potvrđeno je to za "Nezavisne" iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, odakle su precizirali da se tragedija, oko 3.30 časova, dogodila na magistralnom putu Banjaluka - Gradiška.

U slijetanju, a potom i prevratanju BMW-a, kojim je upravljao Bojan Obradović (28) iz Gradiške, teško su povrijeđena dva lica

Opširnije o tome čitajte na OVOM LINKU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije