Hronika

Pratite nas na Google news

U Banjaluci kontrolisano 2.058 vozila sa stranim registracijama

U Banjaluci kontrolisano 2.058 vozila sa stranim registracijama
Foto: N.N. | U Banjaluci kontrolisano 2.058 vozila sa stranim registracijama
N.N.

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, u toku decembra prošle godine i januara ove godine, a sa ciljem održavanja i poboljšanja stanja u oblasti saobraćaja, realizovali su akciju pojačane kontrole u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozila sa inostranim registarskim oznakama.

Policijski službenici su kontrolisali 2.073 vozila. Od ukupnog broja kontrolisanih vozila, kontrolisano je 2.058 vozila sa inostranim registarskim oznakama, naveli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Prilikom kontrolisanja vozila, policijski službenici su vršili provjera kroz aplikaciju "Stars", koja podrazumjeva već evidentirana vozila sa inostranim registarskim oznakama, a kojima je u prethodnom periodu počinjen prekršaj.

Tom prilikom u aplikaciji „Stars“ ukupno je evidentirano i sankcionisano 66 vozača. Sankcionisano je 25 učesnika u saobraćaju po drugim osnovama.

Policijska uprava Banja Luka apeluje na sve učesnike u saobraćaju, da poštuju zakonske odredbe, da se pridržavaju saobraćajnih propis,a kako bi zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije