Hronika

U Bijeljini uhapšena Tijana Ajfon, privedeno još 15 osoba

U Bijeljini uhapšena Tijana Ajfon, privedeno još 15 osoba
Foto: N.N. | U Bijeljini uhapšena Tijana Ajfon i još 35 osoba

BIJELJINA - Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina u sardnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, uhapsili su 16 osoba, a među uhapšenima je i srpska starleta Tijana Ajfon.

Kako je navedeno u saopštenju PU Bijeljina juče je policija izvršila pretresanje vikendice u mjestu Suvo polje u Bijeljini.

"Pretresanje je izvršeno sa ciljem sprečavanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije, a prilikom pretresanja navedenog objekta u istom je pronađeno 35 kriminogenih lica od čega je 26 muških i 9 ženskih lica", navedeno je u saopštenju.

Prilikom pretresa pronađeno je i privremeno oduzeto 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja različitog kalibra, te jedan gasni pištolj, tri pancira, te preko 20.000 konvertibilnih maraka u raznim valutama

"U ovoj policijskoj akciji uhapšeni su pripadnici organizovane međunarodne kriminalne grupe i to A.G., P.S., Ž.S., R.S., R.D., S.S., S.P., D.P., Z.Ć., V.K., S.M., M.T., E.H., Ž.V. svi  državljani Bosne i Hercegovine, A.B. državljanin Republike Slovenije i T.M. državljanka Republike Srbije", navode iz PU Bijeljina.

Uhapšeni su počinili krivična djela Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, Omogućavanje uživanja opojnih droga, Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, te krivičnog djela Navođenje na prostituciju.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšena je Tijana Maksimović  tzv. Tijana Ajfon (28), nastanjena u Deč, Srbija, a osumnjičena je za krivično djelo navođenje na prostituciju.

Pored nje, privedene su i  Saša Petrović (32), nastanjena u Beogradu, Jovana Denić (27) nastanjena u Mladenovcu i Sofija Gačić (27), nastanjena u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije