Hronika

U Gradišci zbog droge uhapšena dva konobara i radnik benzinske pumpe

U Gradišci zbog droge uhapšena dva konobara i radnik benzinske pumpe
Foto: Srna | Uhapšeni osumnjičeni za preprodaju droge u Gradišci

GRADIŠKA - Tri lica uhapšena su u akciji "Kelner" u Gradišci zbog sumnje da su u posljednjih godinu i po dana nabavljali, posjedovali i preprodavali kokain korisnicima na području ovog grada.

Uhapšena su lica čiji su inicijali M.G., D.P. i D.G, svi iz Gradiške, a akcija "Kelner" je usmjerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Akciju su juče sproveli pripadnici Policijske uprave Gradiška u saradnji s Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci izvršen je pretres kuća i pratećih objekata na tri lokacije na području grada koje koriste osumnjičeni, kao i tri putnička vozila, koja su njihovo vlasništvo.

Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina kokaina, vatreno oružje i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Tokom dana će ova lica uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, biti sprovedena u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka na dalje postupanje.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni radnik benzinske pumpe Milan Grujić, te konobari Dalibor Panić i Dušan Glišić. Oni su osumnjičeni da su kupovali drogu od radnika pumpe i preprodavali je korisnicima, najčešće u ugostiteljskim objektima, navodi izvor Srne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije