Hronika

Pratite nas na Google news

U Kozarskoj Dubici Dan žalosti

U Kozarskoj Dubici Dan žalosti
Foto: N.N. | U Kozarskoj Dubici Dan žalosti
N.N.

KOZARSKA DUBICA - Povodom tragičnog događaja, ubistva Bojana Milovanovića, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je danas,19.oktobar Danom žalosti.

Zastave ispred zgrade opštine, na javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opštine, biće spuštene na pola koplja. Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima.

Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković naložio je preduzimanje svih istražnih radnji, mjera i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti stradanja Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

U ulici Nikole Pašića u Banjaluci juče oko 3.15.časova dogodio se fizički sukob u kojem je učestvovalo više lica, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Milovanović je preminuo od zadobijenih povreda, a uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije