Ubistvo Bojana Milovanovića

Završen dokazni postupak Tužilaštva protiv Gorana Bilčara

BANJALUKA - U banjalučkom Okružnom sudu završen je dokazni postupak Tužilaštva protiv Gorana Bilčara (29) optuženog za ubistvo Bojana Milovanovića lani u Banjaluci i ostalih učesnika ove krvave tuče, a advokati odbrane najavili su na sledećem ročištu svjedočenje svih optuženih u ovom predmetu.

Kamere nisu snimile ubistvo Milovanovića

BANJALUKA - Na snimcima s kamera video-nadzora u pekari "Marčelo" koji su danas prikazani u banjalučkom Okružnom sudu nisu uočeni nikakvi fizički niti verbalni sukobi između Gorana Bilčara (27) iz Laktaša i ubijenog Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao ni među društvima u kojima su bili.

"Bilčar zario šarafciger do drške u Milovanovićevu glavu"

BANJALUKA - Željko Karan, specijalista sudske medicine, rekao je u petak u Okružnom sudu Banjaluka da je šrafciger ušao 10 centimetara u glavu ubijenog mladića Bojana Milovanovića (29).

Suđenje za ubistvo Milovanovića: "Bilčar u autu tražio maramicu da obriše krv"

BANJALUKA – Kada sam ušao u auto Marko i Goran su bili uzrujani i rekli su mi da su ih napali momci iz pekare. Goran je tražio maramicu da obriše krv sa desne ruke, a ruke su mu se tresle, kazao je Vlado Novaković, svjedok tužilaštva na današnjem suđenju u banjalučkom Okružnom sudu.

Podignuta optužnica za ubistvo Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je optužnicu protiv Bilčar Gorana (27) iz Laktaša, koji se sumnjiči za ubistvo Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice.

U Kozarskoj Dubici sahranjen Bojan Milovanović

KOZARSKA DUBICA - Bojan Milovanović (29), koji je prije dva dana ubijen u Banjaluci, sahranjen je danas na gradskom groblju Urije u Kozarskoj Dubici.

Predložen pritvor osumnjičenom za ubistvo Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za Gorana Bilčara (27) iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da je, 18. oktobra u Banjaluci, počinio krivično djelo ubistvo 29-godišnjeg Bojana Milovanovića iz Kozarske Dubice, potvrđeno je Feni u tom tužilaštvu.

Novi detalji istrage o brutalnom ubistvu Bojana Milovanovića u Banjaluci

BANJALUKA - Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ležao je na asfaltu onesviješten, jer ga je napadač udario dizalicom u glavu. Potom mu je ubica zario šrafciger u vrat i glavu. Ubrzo zatim Bojan je podlegao.

Sahrana Milovanovića sutra u Kozarskoj Dubici

Sahrana Bojana Milovanovića, koje je ubijen juče ujutro u Banjaluci, biće obavljena sutra u 14 časova na gradskom groblju Urije u Kozarskoj Dubici.

Uhapšeni zbog ubistva Bojana Milovanovića predati Tužilaštvu

BANJALUKA - Goran Bilčar (27) iz Trna, opština Laktaši i Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke, koji su juče uhapšeni nakon što je nasmrt šrafcigerom izboden Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice, predati su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

U Kozarskoj Dubici Dan žalosti

KOZARSKA DUBICA - Povodom tragičnog događaja, ubistva Bojana Milovanovića, načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je danas,19.oktobar Danom žalosti.

Mladić ubijen šrafcigerom zbog pjesme

BANJALUKA, KOZARSKA DUBICA - Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice u četvrtak je u centru Banjaluke šrafcigerom nasmrt uboden u vrat i glavu u okršaju dvije grupe mladića, koje su se prethodno sporječkale pošto su nesrećni Dubičanin i njegovi drugovi pjevušili ispred lokalne pekare.

Milovanović uboden šrafcigerom u glavu

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice, koji je rano jutros ubijen u tuči dvije grupe mladića u Banjaluci, stradao je od uboda šrafcigerom u glavu, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Naložena obdukcija tijela Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković naložio je preduzimanje svih istražnih radnji, mjera i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti stradanja Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

U Banjaluci ubijen Bojan Milovanović

BANJALUKA - Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice ubijen je jutros u krvavom obračunu u Banjaluci.