Hronika

U Prijedoru nestao Bore Rodić, u Tesliću Stojan Petković

U Prijedoru nestao Bore Rodić, u Tesliću Stojan Petković
Foto: N.N. | Na fotografiji lijevo Bore Radić, desno Stojan Petković

​Policiji iz Prijedora traga za nestalim Borom Radićem (63) iz mjesta Gaćani, opština Prijedor, dok policija u Tesliću traži Stojana Petkovića (79) iz Čečave, sa područja opštine Teslić.

Naime, Policijskoj upravi Prijedor 4. oktobra je prijavljeno da se Bore Rodić, dan ranije oko 12 časova, udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu te da se nije vratio na adresu stanovanja.

"Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, lice je visine oko 170 cm, krupnije tjelesne građe te kratke sijede kose. Prilikom odlaska od kuće lice je na sebi imalo donji dio trenerke tamno plave boje, duks majicu tamno plave boje i patike crne boje", navedeno je iz PU Prijedor.

Policijska uprava Prijedor ovim putem poziva građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisna saznanja o njemu, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122. 

U Tesliću nestao Stojan Petković

Kako je navedeno u saopštenju PU Doboj, Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljeno da je Stojan Petković posljednji put viđen 5.10. oko 15 časova, te da je isti sitnije tjelesne građe, sijede kose i sitnijeg usporenog hoda.

"Kada je posljednji put viđen na sebi je imao crni kaput, plavi džemper, bijelu košulju, samotne hlače zelene boje a od obuće  crne cipele", navedeno je u saopštenju.

Policijska uprava Doboj poziva građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisna saznanja, infomacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj 122.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije