Hronika

Opljačkana Svetlana Cenić, analitičarka ima poruku za kradljivca

Opljačkana Svetlana Cenić, analitičarka ima poruku za kradljivca
Foto: Youtube / Printscreen | U Sarajevu opljačkana Svetlana Cenić, analitičarka ima poruku za kradljivca

SARAJEVO - Problem džeparenja i džeparoša je oduvijek prisutan. Dovoljan je trenutak nepažnje i "laki prsti" nekog džeparoša će vam odnijeti novčanik, mobitel, sat, ključeve ili neku drugu dragocjenost. To se dogodilo ekonomskoj analitičarki, Svetlani Cenić

Kada je u pitanju krađa novčanika, ponekad najveći problem i nije u ukradenom novcu, nego u dokumentima, bankovinim karticama i svime onim što ljudi drže u novčanicima. Naime, nakon krađe novčanika ljudima predstoje dani i sedmice provođenja procedure, koja podrazumijeva prijavljivanje krađe svakog pojedinog dokumenta, vađenje novih dokumenata i kartica, hodanje od šaltera do šaltera, gubljenje živaca.

Upravo to je na svojoj koži danas osjetila i Svetlana Cenić. Njoj je ukraden novčanik u sarajevskom naselju Grbavica.

"Molim onoga kod koga je završio moj novčanik, da mi vrati dokumenta i karticu, a pare da zadrži," objavila je Cenić na društvenoj mreži Twitter.

Kada ju je "Oslobođenje" kontaktiralo potvrdila je ovu informaciju i dodala kako se nada da joj je novčanik ukraden u blizini prodavnice, gdje je i primijetila njegov nestanak. Razlog je to što na prodavnici postoji video nadzor, koji bi mogao pomoći u pronalaženju počinioca.

Ali, ono što joj je ipak najgore je što sada predstoji odjava postojećih i vađenje novih dokumenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije