Hronika

U Zvorniku oduzeta veća količina parfema, nelegalno oružje i municija

U Zvorniku oduzeta veća količina parfema, nelegalno oružje i municija
Foto: Ilustracija/Arhiva | U Zvorniku oduzeta veća količina parfema, nelegalno oružje i municija

ZVORNIK - U pretresima u Zvorniku pronađena je i privremeno oduzeta veća količina parfema, te nelegalnog oružja i municije, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

"Policajci Policijske stanice Zvornik su u petak i subotu pronašli i privremeno oduzeli veću količinu nelegalnog oružja i municije, parfema, tableta i gelova za potenciju i drugih predmeta koji mogu da posluže kao dokaz u krivičnom postupku", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se još dodaje da zbog sumnje da R.R. iz Zvornika posjeduje nelegalno oružje, policajci PS Zvornik su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Zvorniku izvršili pretres prilikom čega su pronašli i privremeno oduzeli gasni pištolj, 220 različitih parfema zapremine 20 mililitara, 16 kutija i osam gelova za potenciju, i druge predmete koji mogu da posluže kao dokaz u krivičnom postupku.

"Isti dan, policajci PS Zvornik su izvršili i pretres objekata koje koristi D.R. iz Zvornika, kojom prilikom je pronađeno i privremeno oduzeto osam kutija i 266 tabli tableta za potenciju, 330 kutija gela za potenciju, dva mobilna telefona, dva motora za čamce, dva puščana metka, i drugi predmeti", piše u saopštenju.

U subotu su policajci nastavili sa pretresom, te su prilikom pretresa objekata koje koristi D.R. iz Zvornika pronašli i oduzeli 230 parfema zapremine 55 mililitara, automatsku pušku sa praznim okvirom i pripadajućim nožem, te tri puščana metka i 41 čauru.

"U vezi sa navedenim, pretres je izvršen i u objektima koje koristi T.R. iz Zvornika, gdje je pronađeno i privremeno oduzeto 2.278 parfema, automatska puška sa četiri okvira i 82 puščana metka", navodi se u saopštenju.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenih slijedi podnošenje izvještaja za krivična djela "Nedozvoljena trgovina" i "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije