Hronika

U akciji "Roma" zaplijenjeno 20,4 kilograma droge i 209 stabljika konoplje (FOTO, VIDEO)

U akciji "Roma" zaplijenjeno 20,4 kilograma droge i 209 stabljika konoplje (FOTO, VIDEO)
Foto: RTRS | U akciji "Roma" zaplijenjeno 20,4 kilograma droge i 209 stabljika konoplje

PRIJEDOR- U akciji "Roma" zaplijenjeno je 20,4 kilograma droge i 209 stabiljka indijske konoplje, te je uhapšeno 14 ljudi, dok su dvije osobe nedostupne policiji i za njima su raspisane potrage, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

U akciji su uhapšeni V.V., D.R., O.K., D.J., G.H., D.K, B.S., M.J., I.L., M.K. i D.V. iz Prijedora, B.K. iz Banjaluke, S.M. iz Modriče i M.U. iz Gradiške. Jedan osumnjičeni M.V. iz Zenice ranije je uhapšen u Doboju i po rješenju suda se već nalazi u pritvoru.

Dragan Milojica, načelnik PU Prijedor, na konferenciji za medije je rekao da je akcija započela u julu prošle godine te da je rezulat zajedničkog rada policije i Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru.

"U akciji je ukupno pronađeno i zaplijenjeno 18,6 kilograma marihuane, 1,24 kilograma kokaina, 790 grama hašiša, a u Kozaruši je pronađena laboratorija u kojoj je otkriven zasad sa 209 stabljika indijske konoplje. Zaplijenjeno je i šest pušaka, pištolj, automobil, više mobilnih telefona, digitalne vage za precizno mjerenje i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u daljem postupku", istakao je Milojica.

On kaže da će osumnjičeni biti predati u nadležnost OJT Prijedor na dalje postupanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije