SP Qatar 2022.

Hronika

U komi dječak i djevojčica povrijeđeni kod Čelinca

U komi dječak i djevojčica povrijeđeni kod Čelinca
Foto: N.N. | U komi dječak i djevojčica povrijeđeni u nezgodi kod Čelinca
Srna

BANJALUKA - Dječak i djevojčica koji su teško povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi na putu Čelinac-Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja, priključeni su na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su neizvjesne, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Iz UKC-a navode da su u ovu zdravstvenu ustanovu sinoć u 20.50 časova sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Čelinac dovezeni jednogodišnje, dvogodišnje i četvorogodišnje dijete, te lica čiji su inicijali V.V. (30), D.D. (27), V.D. (29).

Četvorogodišnji dječak zadobio je kontuziju glave, a ženske osobe V.D. i D.D. povrede glave, a iz UKC-a ističu da je zdravstveno stanje ovih lica za sada stabilno i ostaju na daljem bolničkom liječenju.

Kada je riječ o pacijentu V.V. (30), urađena je sva neophodna dijagnostika, te je pušten kućno liječenje uz propisanu terapiju.

Da podsjetimo, šest osoba, među kojima je troje maloljetne djece povrijeđeno je sinoć u saobraćajnoj nezgodi na putu Čelinac-Ukrina, u mjestu Jošavka Gornja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije