Hronika

U mercedesu pronađeno 2,8 kilograma marihuane, uhapšeni supružnici

U mercedesu pronađeno 2,8 kilograma marihuane, uhapšeni supružnici
Foto: PU Doboj | U mercedesu pronađeno 2,8 kilograma marihuane, dvoje uhapšeno

VUKOSAVLJE - Policija je na području Vukosavlja uhapsila supružnike Admira i Fadilu Kosovac iz Odžaka, nakon što je u mercedesu, kojim su se vozili, u vreći za smeće pronašla 2.870 grama marihuane, potvrdili su izvori "Nezavisnih".

Kako je danas saopšteno iz Policijske uprave Doboj, uz navođenje inicijala osumnjičenih, droga je pronađena u petak oko 17 časova u mjestu Modrički Lug, u sklopu akcije "Plantaža 2020".

U akciji su učestvovali pripadnici Policijske stanice Modriča i staničnog odjeljenja policije Vukosavlje.

"Policajci su kontrolom mercedesa, kojim je upravljao A.K., dok je suvozač bila F.K., vizuelnim pregledom uočili plastičnu vreću u kojoj je bila materija koja asocira na marihuanu", saopšteno je iz PU Doboj.

Na osnovu naredbe nadležnog suda pretreseni su supružnici Kosovac i vozilo te je pronađena i oduzeta plastična vreća za smeće sa sirovom marihuanom, ukupne težine 2.870 grama.

Dan kasnije, takođe u mjestu Modrički Lug, na obali rijeke Bosne, policajci su pronašli zasad koji se dovodi u vezu sa supružnicima Kosovac.

"Na zasadu su bile 54 iščupane stabljike indijske konoplje, dužine od 30 do 150 cm, s kojih su prethodno pobrane grančice s listovima i plodovima", rekli su iz policije.

Nad uhapšenim supružnicima izvršena je krim-obrada. Protiv njih će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj zbog droge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije