Hronika

U pasatu pronađeno 5.150 paklica cigareta

U pasatu pronađeno 5.150 paklica cigareta
Foto: Ilustracija | U pasatu pronađeno 5.150 paklica cigareta

NEVESINJE – Policija u Nevesinju je juče tokom kontrole automobila folksvagen pasat pronašla 5.159 paklica cigareta raznih vrsta.

Policijski službenici su na osnovu prethodno napravljenih planova za suzbijanje trgovine akcizom i raspoloživih operativnih saznanja na regionalnom putu, Nevesinje – Bileća, u mjestu Ljeskovik, oko 15 časova zaustavili i kontrolisali automobil kojim je u trenutku kontrole upravljao A.V. iz Bileće.

"Izvršenim pretresom u automobilu je pronađeno 5.150 paklica cigareta različitih vrsta čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 23.500KM. Nakon dokumentovanja krivičnog djela 'Nedozvoljena trgovina' protiv lica inicijala A.V. će biti podnešen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju", saopštili su iz Policijske uprave Trebinje.

Podsjetili su da su policijski službenici Policijske uprave Trebinje u 2019. godini evidentirali 16 krivičnih djela "Nedozvoljena trgovina". Ukupno je oduzeto 69 680 paklica cigareta raznih vrsta i 53 kg rezanog duvana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije