Hronika

U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić iz Srpca

U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić iz Srpca
Foto: N.N. | U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić iz Srpca

SRBAC - Devetnaestogodišnji Dobrivoje Marković iz Srpca poginuo je danas ujutru u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Povelič - Ćukali, u mjestu Dvorine.

Tragedija se dogodila u 1.30, kada je s puta sletio reno senik, za čijim volanom je bio taj mladić.

Po saznanjima "Nezavisnih", vozilo je prednjom desnom stranom udarilo u betonski propust, a onda se prevrnulo na krov.

S vozačem su u automobilu bila još tri njegova sugrađanina, a dvojica su povrijeđena. Teže povrede ima suvozač Milovan Novaković, koji je prevezen na liječenje u Banjaluku, dok je lakše povrijeđen Zoran Stojković. O svemu je obaviješten tužilac, a policija je obavila uviđaj.

Uviđaj je obavljen i u Tojšićima, kod Kalesije, gdje su dan ranije, oko 14 sati, u saobraćajnoj nezgodi povrijeđene tri osobe. Do tog udesa je došlo kada je mazda 323 sletjela s puta u rijeku Gribaju.

Samo tri sata kasnije u sarajevskom naselju Saraj polje, u blizini džamije Kralj Fahd, automobil je udario djevojku dok je prelazila ulicu na pješačkom prelazu.

Takođe u ponedjeljak, i to naveče, nešto prije 22 sata, vozač audija Q5 povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli, u blizini dvorane "Mejdan", kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub ulične rasvjete, koji je oborio.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije