Hronika

U saobraćajnoj nezgodi u Milićima teže povrijeđen pješak

U saobraćajnoj nezgodi u Milićima teže povrijeđen pješak
Foto: Ilustracija | U saobraćajnoj nezgodi u Milićima teže povrijeđen pješak

MILIĆI - Policijskoj stanici Milići juče je oko 15:00 časova prijavljena saobraćajna nezgoda na magistralnom putu Milići - Vlasenica, u mjestu Podgora u kojoj je jedna osoba teže povrijeđena, saopšteno je iz PU Zvornik.

"Policajci su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj saobraćajne nezgode. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo putnički auto opel vectra, kojim je upravljala osoba E.Z. iz Vlasenice i pješak A.D. iz Milića", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, zbog zadobijenih povreda A.D. iz Milića je vozilom Hitne pomoći preveženo u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja "Sveti Nikola" u Milićima, odakle je upućeno na dalje liječenje u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik, gdje su navedenoj osobi konstatovane teške tjelesne povrede.

"O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica, koji je policijskim službenicima PS Milići naložio vršenje svih mjera i radnji iz svoje nadležnosti, a nakon toga dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja", zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije