Hronika

U stanu Dobojlije pronađena droga i novac

U stanu Dobojlije pronađena droga i novac
Foto: PU Doboj | U stanu Dobojlije pronađena droga i novac

DOBOJ – Dobojska policija je u pretresu stana koji koristi Viktor M. (23) iz Doboja, pronašli drogu i digitalnu vagu te određeni iznos novca.

Službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, juče su u pomenutom stanu  izvršili pretres na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj.

"Kod V.M. je ovom prilikom je pronađeno i oduzeto: digitalna vaga, 93 sjemenke koje svojim izgledom asociraju na sjemenke indijske konplje, zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana ukupne težine 44, 83 grama zapakovana u 36 ručno pravljenih paketića koji su pripremljeni navjerovatnije za dalju preprodaju, tablete koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu 'ekstazi' ukupne težine od 3, 33 grama, bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid ukupne težine od 130, 409 grama, te određeni iznos novca", naveli su iz policije.

Nad osumnjičenim je izvršena kriminalistička obrada i protiv istog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije