Hronika

U sudaru u Banjaluci povrijeđeni vozači iz Drvara i Dervente

U sudaru u Banjaluci povrijeđeni vozači iz Drvara i Dervente
Foto: Velibor Tripić | U sudaru u Banjaluci povrijeđeni vozači iz Drvara i Dervente

BANJALUKA - U sudaru u banjalučkom naselju Rakovačke Bare, u kojem su učestvovala četiri vozila, povrijeđeni su vozači škode oktavije Draško Papak (58) iz Drvara, te golfa Vladan Pašalić (23) iz Dervente.

To je za "Nezavisne" potvrđeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, odakle su kazali da se ta nezgoda na putu Banjaluka - Klašnice dogodila oko 12.10 časova.

Zdravstveno stanje pacijenta V.P. /23/, koji je povrijeđen u današnjoj saobraćajnoj na putu Banjaluka-Klašnice, za sada je stabilno i u toku je dalja dijagnostika, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Iz ove ustanove su naveli da je u 12.30 časova lice čiji su inicijali V.P. primljen u Urgentni centar UKC-a Srpske sa povredama glave i grudnog koša.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Željko Blažić, zajedno pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

"Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode", saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije