Hronika

U toku pretraga terena na širem području Glamočana

U toku pretraga terena na širem području Glamočana
Foto: MUP RS | U toku pretraga terena na širem području Glamočana
Srna

BANJALUKA - Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice od ranih jutarnjih časova vrše pretragu terena na širem području Glamočana, gdje je izvršeno trostruko ubistvo.

Načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović ranije je izjavila Srni da je policija pronašla dvije automatske puške i odbačene pripadajuće okvire za municiju za koje se pretpostavlja da su korišteni prilikom izvršenja ubistava u Glamočanima.

Oružje je pronađeno jutros prilikom pretraga terena.

Policijski službenici MUP-a Srpske ranije su lišili slobode Emilija Baldu koji se sumnjiče da su izvršili krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića u Glamočanima.

U bjekstvu je jedan od napadača Benedi Đukanović i za njim je raspisana potjernica, a u toku istrage policija je otkrila da je on pobjegao vozilom "golf sedam" bijele boje registarske oznake 003-K-770.

"Policija moli sve građane da ukoliko primijete navedno vozilo da pozovu telefonski broj 122 ili da jave najbližoj policijskoj stanici", naglasila je Miljanovićeva.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije