Hronika

Ubila supruga budakom

Ubila supruga budakom
Ubila supruga budakom

BIJELJINA, ZVORNIK - Ramza Karajčić (51) u Kozluku, kod Zvornika, nakon svađe ubila je udarcima budakom supruga Ramadana Karajčića (52).

Kako nam je potvrđeno u Centru javne bezbjednosti Bijeljina, ona je Policijskoj stanici u Kozluku prekjuče oko 17.20 prijavila da je nakon prepirke i svađe sa svojim suprugom u bijesu uzela budak i nekoliko puta ga udarila po glavi.

Pripadnici Policijske stanice su odmah izašli na lice mjesta i u kući pronašli beživotno tijelo muškarca. O ovom slučaju je obaviješten Dom zdravlja Zvornik, čiji su ljekari konstatovali smrt.

Sead Hodžić, okružni tužilac iz Bijeljine, kazao je da je R.K. zadobio više udaraca u glavu od kojih je podlegao. Nakon prikupljenih materijalnih dokaza tužilac je naložio obdukciju ubijenog, koji je prevezen u zvorničku bolnicu.

Karajčićeva je uhapšena, a nakon policijske obrade u Zvorniku juče je predata u nadležnost bijeljinskog tužilaštva, koje će nakon istrage sudu predložiti mjeru pritvora.

Kako nezvanično saznajemo, bračni par Karajčić je iz Bijeljine, a privremeno su bili nastanjeni u Kozluku u porodičnoj kući Ramzinog brata, dok sebi ne obezbijede adekvatan krov nad glavom.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, među supružnicima, koji imaju punoljetnu djecu, duže vrijeme je trajalo neslaganje.

Njihov sin Elvir Karajčić juče je kazao da ne zna šta je uzrok ovakve tragedije u porodici.

Vidno potresen on je istakao da su roditelji imali lijep život i da ne može pretpostaviti zašto je majka podigla ruku na njegovog oca.

 On je ispričao da su roditelji prije nekoliko dana stigli iz Budve u Crnoj Gori i da nije bio prisutan u kući u trenutku kada se ubistvo dogodilo.

I komšije ništa više nisu mogle reći u vezi s ubistvom, samo kratko navode da su u pitanju izbjeglice koje su u njihovo susjedstvo stigle prije nekoliko dana. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije