Hronika

Udario ga autom jer mu je oborio kandidata

Udario ga autom jer mu je oborio kandidata
Foto: N.N. | Udario ga autom jer mu je oborio kandidata

BIJELJINA - Stevo Stevanović (59), instruktor auto-škole, osumnjičen je da je u Bijeljini kombijem udario Dragana Jankovića, člana Komisije za polaganje vozačkog ispita, jer mu je ovaj, ni manje ni više nego - oborio kandidata.

Da je polaganje vozačkog ispita pošlo po zlu, ispostavilo se kada se Policijskoj stanici Bijeljina juče oko 9.30 obratio Janković, te prijavio da mu Stevanović prijeti u bijeljinskom naselju Pet jezera.

Policija, potvrđeno nam je, Stevanovića sumnjiči da je verbalno napao i prijetio Jankoviću  zbog toga što je na vozačkom ispitu oborio kandidata kojeg je on obučavao.

"Instruktor  je zatim sjeo u vozilo auto-škole i uz prijetnje da će ga ubiti vozilom udario D.J.", saopštila je Aleksandra Marić, portparol Policijske uprave Bijeljina.

Kod člana Komisije je dežurni ljekar konstatovao lakše povrede. Kombi ga je, nezvanično saznajemo, zakačio.

"Njega je instruktor ganjao kombijem po poligonu, a ovaj se, u naletu vozila, bacio u stranu, tako da povrede nisu teže, već ga je samo zakačio", pojašnjava izvor "Nezavisnih".

Policajci su uhapsili Stevanovića i nad njim je juče obavljena kriminalistička obrada. O svemu je obaviješteno i nadležno tužilaštvo u Bijeljini. Istraga se nastavlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije