Hronika

Obračun u Banjaluci, jedan pretučen, drugi uhapšen, pronađen i pištolj

Obračun u Banjaluci, jedan pretučen, drugi uhapšen, pronađen i pištolj
Foto: Arhiva | Uhapšen Banjalučanin, oštećenom nanio povrede glave, pronađen i pištolj

BANJALUKA - M.Z. iz Banjaluke uhapšen je ječe zbog fizičkog napada, u kojem je oštećenom nanio povrede glave, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija je izlaskom na lice mjesta potvrdila navode prijave, te prilikom pregleda kod M.Z. pronašla i oduzela pištolj, navedeno je iz policije.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 14.8.2022. godine, lišili su slobode lice inicijala M.Z. iz Banjaluke zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad iz člana 12. Zakona o javnom redu i miru i postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 15.10, prijavljeno je da je u Banjaluci u ulici Branka Perduva, neposredno prijave lice M.Z. fizički napalo oštećenog, usljed čega je isti zadobio povrede u predjelu glave", pojašnjeno je u saopštenju.

Nakon ispitivanja utvrđeno je da je u organizmu imao 1,76 g/kg alkohola u organizmu.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci - Odjeljenje za prekršaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije