Hronika

Uhapšen Banjalučanin osumnjičen za krađu na području Novog Grada

Uhapšen Banjalučanin osumnjičen za krađu na području Novog Grada
Foto: Ilustracija | Uhapšen Banjalučanin osumnjičen za više krađa na području Novog Grada

NOVI GRAD - S.L. iz Banjaluke uhapšen je juče zbog sumnje da je na području Novog Grada počinio krađu i pokušao još tri, saopšteno je iz PU Prijedor.

"Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je osumnjičeni počinio četiri krivična djela teške krađe od kojih tri u pokušaju. Krivična djela teške krađe u pokušaju osumnjičeni je počinio u toku noći 16/17. januara nad objektom Islamske vjerske zajednice i osnovne škole u mjestu Blagaj Rijeka, te u toku noći 17/18. januara nad objektom porodične kuće u mjestu Urijaški put, dok je iste noći počinio tešku krađu kom prilikom je iz objekta trgovačke radnje u Ulici Urijaški put otuđio novac u iznosu od 700,00 KM", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, nakon završene kriminalističke obrade osumnjičeni je predat u nadležnost policajcima Okružnog centra sudske policije Prijedor, jer je za licem 18. januraa, od strane PU Banjaluka po naredbi Opštinskog suda u Konjicu raspisana centralna potjernica.

"Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog S.L. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela", zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije