Hronika

Uhapšen Banjalučanin, pijan napao policajca

Uhapšen Banjalučanin, pijan napao policajca
Foto: Ilustracija | Uhapšen Banjalučanin, pijan napao policajca

BANJALUKA – A.M. iz Banjaluke uhapšen je u noći između subote i nedjelje ispred kafića u Banjaluci zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju napao policajca na dužnosti.

"Nezavisne" saznaju da je uhapšen Aleksandar Malinić (24).

Policijski službenici nadležne policijske stanice Policijske uprave Banjaluka su u 03,20 časova postupili po zaprimljenoj prijavi narušavanja javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Slatinskoj ulici u Banjaluci.

Policija je dolaskom na lice mjesta zetekla tri osobe, a Malinić je napao policajca koji je spriječio da on nasrne na drugu osobu koja se zatekla na mjestu događaja.

"Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo 'Napad na službeno lice u vršenju službene radnje', A.M. je lišen slobode a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu", saopšteno je iz PU Banjaluka.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv uhapšenog dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Napad na službeno lice u vršenju službene radnje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije