Hronika

Pratite nas na Google news

Uhapšen Dubrovčanin zbog napada na navijača Crvene zvezde

Uhapšen Dubrovčanin zbog napada na navijača Crvene zvezde
Foto: Ilustracija | Uhapšen Dubrovčanin zbog napada na navijača Crvene zvezde
Vesna Duka

TREBINJE - Trebinjska policija je uhapsila Dubrovčanina D.P., državljanina Hrvatske, koji se sumnjiči da je u noći između 9. i 10. januara ove godine u Trebinju napao vođu navijača Crvene zvezde iz ovog grada i ukrao mu torbu sa foto aparatom.

U Policijskoj upravi Trebinje je povrđeno njegovo hapšenje i istaknuto da postoje osnove sumnje da je D.P. napao Trebinjca na ulazu u stambenu zgradu u kojoj živi i otuđilo mu torbu sa aparatom i dodatnom foto opremom, koju su policijski službenici iste večeri pronašli u mjestu Volujac, na putu prema Dubrovniku.

"Navedeno lice predato je u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Trebinje", saopšteno je u petak u Policijskoj upravi Trebinje.

Pretpostavlja se da je u pitanju navijačka skupina iz Hrvatske koja je Zvezdašima u Trebinju željela uzeti navijačku zastavu koju su oni u noći 9. januara, zbog proslave Dana Republike, raširili ispred Spomenika braniocima Trebinja, misleći da je zastava u torbi vođe navijača, a kada su vidjeli da nije, torbu su odbacili pored puta.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije