Hronika

Uhapšen Mirza Turbić: Bivšoj najavio pa joj zapalio kuću

Uhapšen Mirza Turbić: Bivšoj najavio pa joj zapalio kuću
Foto: N.N. | Uhapšen Mirza Turbić: Bivšoj najavio pa joj zapalio kuću

​BIJELJINA - Tridesetsedmogodišnji Tuzlak Mirza Turbić uhapšen je u Bijeljini nakon što je u utorak zapalio kuću bivše djevojke Biljane K. (39) koja se nalazi u Komitskoj ulici.

Kako saznajemo, Biljanu je bivši momak najprije nazvao telefonom prijeteći joj da će joj zapaliti kuću, a ona je ozbiljno shvatila prijetnje bivšeg partnera, odlučivši da sve to prijavi policiji.

"Dok je ona došla u Policijsku stanicu Bijeljina 2 da ga prijavi, komšinica ju je nazvala i rekla da joj gori kuća", kaže naš izvor.

Ubrzo nakon toga policija je pronašla Turbića nedaleko od kuće koju je zapalio.

Kako nam je rečeno iz Policijske uprave Bijeljina, policija je kod njega u metalnoj kutiji pronašla i 49 grama marihuane.

"Nezavisne" saznaju da je požar uništio dnevni boravak i hodnik kuće, te da je u objektu pričinjena veća materijalna šteta.

Na svu sreću u ovom požaru niko nije povrijeđen, a istraga će pokazati da li je i na koji način požar podmetnut.

Vatru, koja je planula u 19.25, lokalizovali su pripadnici bijeljinske Vatrogasne službe koji su intervenisali sa dva vatrogasna vozila i šest vatrogasaca te su brzom intervencijom uspjeli požar staviti pod kontrolu.

Turbić je osumnjičen za krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini naložio je preduzimanje mjera i radnji sa ciljem dokumentovanja ovih krivičnih djela.

Do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije bilo odluke u eventualnom prijedlogu za njegov pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije