Hronika

Zmaj od Šipova u pritvoru

Zmaj od Šipova u pritvoru
Foto: N.N. | Uhapšen Zmaj od Šipova

ŠIPOVO - Pripadnici Sudske policije RS uhapsili su rijaliti učesnika Iliju Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova.

Grahovac je uhapšen po naredbi Osnovnog suda Mrkonjić Grad, pošto se nije odazvao na ročište, odnosno sudski proces pred ovim sudom.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je Grahovac prebačen u pritvor u Kazneno-popravni zavod Banjaluka na Tunjicama. Zmaj od Šipova je, podsjetimo, hapšen i ranije.

Kako je ranije objavljeno, policija je, u aprilu prošle godine, Iliju Grahovca hapsila zbog sumnje da je pretukao jednog mladića.

Tomić: Grahovac nije dobio sudski poziv

Duško Tomić, advokat Ilije Grahovca, istakao je da je njegov klijent uhapšen jer se nije odazvao na sudski poziv koji, kako tvrdi, nijedan od njih dvojice nije dobio.

"Oni su uhapsili Iliju Grahovca zato što se nije odazvao na suđenje 27. avgusta u Mrkonjić Gradu. Ja sam čekao da mi stigne taj poziv, da branim čovjeka, ali mi nikada nije stigao, niti je poziv dobio Ilija", naveo je Tomić u izjavi za "Nezavisne".

Po njegovim riječima, Grahovcu je ponovo zakazano suđenje za 12. septembar.

"Pa, molim vas, odrediti mu pritvor jer se nije odazvao na poziv koji nije ni dobio, baš kao što ga nisam dobio ni ja, to nigdje u svijetu nema", rekao je Tomić, te dodao da je u pitanju sudski proces protiv Grahovca, a koji je optužen za nanošenje lakših povreda jednom mladiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije