Hronika

Uhapšen migrant iz Sirije, pakovao drogu

Uhapšen migrant iz Sirije, pakovao drogu
Foto: N.N. | Uhapšen migrant iz Sirije, pakovao drogu

VELIKA KLADUŠA - Pripadnici Policijske stanice Velika Kladuša uhapsili su dvije osobe koje su osumnjičene za krivično djelo proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a jedno od tih lica je migrant.

U policijskom saopštenju se navodi kako su tokom jučerašnjeg dana pripadnici policije, na osnovu prethodno prikupljenih saznanja i informacija, izvršili pretres stana i pomoćnih objekata u vlasništvu osobe G.V. (20) u Velikoj Kladuši. 

Tokom pretresa u kući su zatečena lica K.A. (33) iz ovog grada, kao i strani državljanin A.A. (22) iz Sirije, a obojica su u trenutku upada policije vršiili pakiranje narkotičkih sredstava. 

Tokom pretresa pronađen je 41 paketić sačinjen od pvc folije u kojima se nalazila materija koja asocira na kanabis, kao i 10 paketića sa sadržajem nepoznate praškaste materije za koju se sumnja da je teška droga. 

Pronađena su i 23 paketića sa tabletama za koje se sumnja da su „ekstazi“, jedna digitalna vaga za precizno mjerenje i jedan mobilni telefon. 

Po završetku pretresa pronađena sredstva su izuzeta dok su navedena lica lišena slobode i nad njima se po nalogu dežurnog kantonalnog tužioca provodi kriminalistička istraga.     

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije