Hronika

Uhapšen osumnjičeni za krađu 180.000 KM iz 'Pavlović banke'

Uhapšen osumnjičeni za krađu 180.000 KM iz 'Pavlović banke'
Uhapšen osumnjičeni za krađu 180.000 KM iz 'Pavlović banke'

ISTOČNO SARAJEVO - Policijski službenici PU Istočno Sarajevo u saradnji sa policijom Zeničko-dobojskog kantona riješili su pljačku "Pavlović banke" iz 2015. godine, i uhapsili N.H. koji se sumnjiči za ovo krivično djelo.

N.H. je osumnjičen da je iz poslovnice "Pavlović banke" u Han Pijesku 14. maja 2015. godine odnio kasu u kojoj se nalazilo oko 180.000 konvertibilnih maraka.

On je uhapšen na osnovu centralne potjernice Osnovnog suda Vlasenica, a slobode je lišen na području Kaknja, te predat policijskim službenicima PU Istočno Sarajevo.

Nakon kriminalističke obrade N.H. je predat u nadležnost Osnovnog suda u Vlasenici koji mu je odredio pritvor u trajanju od mjesec dana.

U pomenutoj krađi je navodno učestvovalo više osoba.

"Postoje osnovi sumnje da je  N.H.,   14.05.2015.godine, sa više lica počinio krivično djelo 'Teška krađa' na štetu AD 'Pavlović banka', poslovnica Han Pijesak.  Navedeno krivično djelo je izvršeno na način da  su izvršioci nasilno ušli u objekat navedene poslovnice odakle su otuđili kasu u kojoj se nalazilo oko 180.000,00 KM", saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Uhapšeni se trenutno nalazi u KPZ Istočno Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije