Hronika

Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo na pumpi u Zvorniku

Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo na pumpi u Zvorniku
Foto: Ustupljena fotografija | Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo na pumpi u Zvorniku

ZVORNIK - Policija je u Zvorniku, uhapsila Veljka Tomića (58) iz Kozluka kojeg terete za razbojništvo koje se prošle sedmice desilo na benzinskoj pumpi "Nešković" kada je osumnjičeni ukrao audi, a potom se njime zakucao u aparat za plin, potvrđeno je "Nezavisnim".

Njega su danas uhapsili službenici Policijske stanice Kozluk oko 11,45 časova nakon što su ga uočili prilikom obilaska terena.

Uhapšen je u mjestu Roćević, kada ga je policija uočila u vozilu marke „VW Touran”.

"Zaustavljanjem navedenog vozila, a nakon izvršene kontrole, policijski službenici PS Kozluk su utvrdili da se u istom nalazi lice V.T. Lice je lišeno slobode i za istim je obustavljeno traganje. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina", navode iz PU Zvornik.

Inače policija je ranije uhapsila i Gordanu M. (42) zbog sumnje da mu je pomogla u skrivanju poslije izvršenja krivičnog djela.

Ona je, kako nam je povrđeno, nakon kriminalističke obrade puštena, dok će za Tomića biti zatražen pritvor.

Inače, Veljko T. je u martu sumnjičen za pokušaj ubistva svoje tadašnje partnerke Gordane M.  koja je osumnjičena da mu je pomogla u bjekstvu.

Nju je Tomić više puta udarao flašom u glavu u jednom lokalu u mjestu Šepak pritom joj prijetio i da će je ubiti.

Timića sumnjiče da je na benzinskoj pumpi "Nešković" 9. avgusta ukrao audi, a potom se njime zakucao u aparat za plin, koji je zatim počeo da curi.

Riječ je o benzinskoj pumpi gdje se 2019. godine dogodila eksplozija u kojoj je jedno lice stradalo, a više ih je povrijeđeno.

Ukradeni audi potom je, usljed udara u aparat, stao.

U međuvremenu, nailazi slučajni prolaznik u pasatu, u koji sjedaju vlasnik ukradenog audija i njegova saputnica, te ih je prevezao do druge, obližnje benzinske pumpe, kako bi zatražili pomoć.

"Ali, lopov, koji je ukrao audi, pošto mu je taj automobil stao, sada pješice dolazi i do susjedne pumpe, te krade pasat kojim su se ovi dovezli", pojašnjava sagovornik "Nezavisnih novina".

Ubrzo je na mjesto događaja stigla Hitna pomoć, da pomogne povrijeđenom vlasniku "audija", a pristigli su i vatrogasci na pumpu gdje je curio plin.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije