Hronika

Prvo hapšenje u slučaju Dragičević

Prvo hapšenje u slučaju Dragičević
Foto: Ilustracija | Prvo hapšenje u slučaju Dragičević
N.N.

BANJALUKA - Banjalučanin A.K. (36) uhapšen je zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa ubistvom mladića Davida Dragičevića, a Osnovni sud u Banjaluci odredio mu je jednomjesečni pritvor, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je riječ o Alenu Kukiću, a koji je osumnjičen da je manipulisao snimcima videonadzora u Ulici Velibora Janjetovića Janje.

Kako se dodaje u saopštenju, A.K. je osumnjičen da je počinio krivično djelo "Pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela".

"U krivičnom predmetu Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a u vezi sa počinjenim krivičnim djelom ubistvo, na štetu Davida Dragičevića iz Banjaluke, tužilac ovog Tužilaštva  nakon ispitivanja osumnjičenog lica A.K., rođen 1982. godine iz Banjaluke, stavio je dana 20.09.2018. godine, prijedlog Osnovnom sudu u Banjaluci za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo Pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela iz člana 333 stav 2. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakonika Republike Srpske", navodi se u saopštenju.

U saopštenju Tužilaštva se dodaje da je pritvor predložen zbog postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uništiti, sakriti, izmijeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak, te iz razloga postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.

"Okružno javno tužilaštvo Banjaluka i dalje intenzivno sprovodi istragu u gore pomenutom krivičnom predmetu", zaključuje se u saopštenju.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 17

goran . bl

Uhapsite ljubice. Hoćemo da imamo vlast i u RS a ne samo sa Bakirom. Bajini hemoroidi su nam veoma ukusni.

goran.bl

Uhapsite ubice! Pravda za Davida! Davore, Banjaluka je s tobom! A ovi bajini hemoroidi su nebitni.

PKM

Institucije rade svoj posao ,a ova politicka marva mora da odradi svoje za pare koje su im date Face tv je najbolja reklama za njih

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije