Hronika

Uhapšen u Tunjicama zbog razbojničke krađe

Uhapšen u Tunjicama zbog razbojničke krađe
Foto: Ilustracija | Uhapšen u Tunjicama zbog razbojničke krađe

PRIJEDOR - Tridesetjednogodišnji Prijedorčanin E.B. uhapšen je u banjalučkom naselju Tunjice, zbog sumnje da je istog dana u Prijedoru izveo razbojničku krađu.

Uhapšen je nakon što su ga zaustavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, u subotu naveče oko 22 sata, na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor.

On je predat pripadnicima Policijske uprave Prijedor.

Prethodno je Policijskoj stanici Prijedor 1, u subotu, oko 21.15 časova, prijavljeno da je nepoznati maskirani lopov, u trgovini u ovom gradu, iz kase ukrao 170 maraka pazara, te da je trgovkinja, u namjeri da ga spriječi, lakše povrijeđena.

"Nakon izvršenog uviđaja na licu mjesta, došlo se do operativnih saznanja da se osumnjičeni taksijem zaputio prema Banjaluci", saopšteno je iz prijedorske policije.

U saradnji sa banjalučkim policajcima, u mjestu Tunjice, zaustavljen je taksi i u njemu je pronađen osumnjičeni, a kod njega i ukradeni novac.

"Kriminalističkom obradom utvrđeno je da se radi o E.B. iz Prijedora, koji je tog dana, maskiran u predjelu lica i sa kačketom na glavi, ušao u trgovinu iskoristio nepažnju radnice, te iz kase ukrao 170 maraka", naveli su iz prijedorske policije.

Nakon završene kriminalističke obrade i pribavljanja dokaza, E.B. je pušten, a naknadno će protiv njega biti podnesen izvještaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije